Bitcoin stänger ner

Bitcoin har fått fäste och det blir allt mer självklart att man ska kunna handla med den digitala valutan, en valuta som är världsvid, men som nu fått stänga ner igen på grund av en felfunktion.

1993967-stack-of-bitcoins-isolated-on-whiteBitcoin, den digitala valutan som man kan betala med på mängder av olika sajter och allt mer på större etablerade företag har nu igen tvingats stänga ner. Många Bitcoinbörser har stängt ner på grund av säkerhetsrisk då de inte längre kunde garantera sekretessen för kundernas kontouppgifter skriver Affärsvärlden.se. Stölder och intrång hotar den digitala valutan men förhoppningsvis finner man en lösning på detta komplexa betalsätt.

Kryptovalutan

För alla som tror att den gamla goda tiden då man beställde kontorsmaterial på http://www.kontorsgiganten.se/ för att möta sina kunder på bästa sätt är över då man rör sig mer och mer online tror fel. Vi kommer alltid behöva en stabil fast punkt att befinna sos på och visa upp oss på bästa sätt. Men det gäller även att kunna balansera de båda världarna och att då få ett större grepp om just bitcoin är av stor vikt – oavsett om man vill handla med det eller inte.

Bitcoin är en så kallad kryptovaluta som tar hand om transaktioner online på ett mycket invecklat sätt. Dock är det så att när det kommer till nätet så finns det inga gränser och att ha olika lagar är endast till för att brytas. Men trodde du att bitcoin endast är och kommer att vara den rådande kryptovalutan tar du fel. Litcoin är en annan variant och det finns många fler digitala valutor som alla kämpar för att synas.

Det är bara en tidsfråga innan Bitcoin kommer vara uppe och rulla igen, och för att bli en vinnare i den digitala valutastriden så gäller det att vara påläst till tänderna och förutse trenderna som kommer.